Nincs lehangolóbb a Kurt Cobain emléknapnál

A Nirvana dalszerző-gitárosa Aberdeen kisvárosában született. Soha nem volt oda különösebben a városkáért, amennyire naplójából ki lehet venni, egy lehangoló porfészeknek tartotta a helyet. A Washington állambeli városban viszont nem sértődtek meg mindezért, és mivel viszonylag kevés látványosság van a környéken, úgy döntöttek, megpróbálnak turistaeseményt csinálni Cobain életéből.

Ezért február 20-at, Cobain születésnapját Kurt Cobain emléknappá nevezték ki, és kis ünnepséget is rendeztek hozzá.  A Stereogum-on megosztott videóból az derül ki, hogy egy borzasztóan kellemetlen rendezvényt sikerült összehozni, amit valószínűleg Cobain gyűlölt volna a legjobban a világon.

Hogy teljes legyen a káosz, még egy szobrot is avattak, amit sikerült annyira giccsesre szoborni, hogy egy könnycsepp is jutott Cobain arcára.

cobain

Bármennyire is kínos az egész, az üzenet világos: ne haljunk meg idejekorán, és akkor nem csinálnak az ember feje fölött hülyeségeket.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.