Egy hatodikos fiú terrorizál egy egész iskolát

oktatás
2014 február 25., 07:45
comments 181

V. Lacikával nagy a baj, a Blikk szerint akkora, hogy nem régiben egy tanár adott neki kétezret, hogy ne jöjjön iskolába. A kisfiú állítólag sörrel és cigivel megy suliba, az osztálytársait kifosztja, ha nem adnak neki semmit, elveri őket. Az ügyről már tud Hoffmann Rózsa is, aki vizsgálatot rendelt el az ügyben, bevonták az ügybe a gyámhivatalt meg a rendőrséget is. Raffay Gábor igazgató a Blikknek elmondta, hogy

Hosszú hónapok óta küzdünk a problémával, kisebb-nagyobb sikerrel.

Egy osztálytárs azt mesélte, hogy Lacika két hónapig nem ment iskolába, de aztán visszavették. Van olyan, hogy az unokatestvéreit is beviszi az iskolába, mindenkitől elveszik a zsebpénzt és a tízóraikat is begyűjtik. Mikor az egyik tanár nem engedte be a fiút a farsangra, a tanár autójának kerekét kiszúrták. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.