Vona Gábor magyarázkodik, miért szúrtak ki a Jobbik videósai a gyöngyösi polgármesterrel

POLITIKA
2014 február 25., 16:07
comments 12

A Jobbik elnöke nyílt levelet írt Rogán Antalnak, miután a múlt héten a Jobbik videójában látható volt, hogy Gyöngyös fideszes támogatású polgármestere, Faragó László aláírja Vona Gábor ajánlását, arra hivatkozva, hogy a két politikus családja évtizedek óta jóban van. Rogán Antal fideszes frakcióvezető még aznap azt mondta, hogy Faragónak ez volt az utolsó dobása, ez nem magyarázható személyes jó kapcsolatokkal, és a Fidesz többé nem támogatja.

Vona most azt írta: „A polgármester úr aláírását egy videóstáb rögzítette, majd az ő engedélye nélkül jelentette meg. Utólag azt mondom, ez hiba volt. (...) Le is szidtam a videósainkat, de ők azt mondták: „Bennünket a jó szándék vezérelt. Csupán bemutattuk, ami történt. Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy miután egy pártfüggetlen polgármester több párt jelöltjének is aláír, ebből bármi baj lehet?”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.