A kiváló focista, aki a 20. percben sárgát kapott, a félidőben pedig lecserélték

2014 február 26., szerda 13:49
91

A sportág hosszú történetében kevés ilyen játékos akadt, most azonban az NB1.hu tudósítója kiment a Vasas-Felcsút ligakupa-mérkőzésre, és zsenit talált. Aki véletlenül pont Orbán Viktor fia.

Talán az sem véletlen, hogy Orbán Gáspár egyáltalán pályára léphetett, hiszen apukája személyesen is jelen volt a Fáy utcai stadionban. Ahol utalgatott arra, hogy a nagy múltú klubhoz nem illenek az ilyen méltatlan körülmények, így nyilvánvaló, hogy Angyalföldön hamarosan BL-döntő rendezésére is alkalmas stadiont emelnek az oda rendeszeresen kilátogató 400 néző kedvéért.

Most azonban nem a mániákus stadionépítés volt az igazi hír, hanem Orbán Gáspár teljesítménye, amit az NB1.hu szerzője a magyar sportújságírói szevilizmus legszebb hagyományait is felülmúlva írt le:

Orbán sokat dolgozott, jól látta el a feladatát, amit jelez, a veszélyes Vasas-támadások szinte csak a széleken, elsősorban a bal oldalon bontakoztak ki, Remili jóvoltából. Orbán Gáspár a 20. percben éppen azért kapott sárga lapot, mert a csapat érdekeit szem előtt tartva, finoman lerántotta a kitörő támadót, így akadályozva meg egy újabb veszélyes angyalföldi támadás kibontakozását. A középpályást a szünetben lecserélte Benczés Miklós vezetőedző, ami érthető, hiszen nem akarta kockáztatni, hogy még egy sárga lapot kapjon és emberhátrányba kerüljön a csapata.

Reméljük a miniszterelnök úr elfogadja ezt a magyarázatot a korai cserére, és Benczés Miklósnak nem lesz komoly baja meggondolatlan taktikai döntéséből.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt