Még mindig dübörög az elszámoltatás: felmentették Juhász Ferencet

jog
2014 február 28., 09:01
comments 22

Felmentette a hűtlen kezelés vádja alól Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert és egykori közigazgatási államtitkárát, Fapál Lászlót. A volt államtitkár 2006-os lakásvásárlása miatt indult büntetőügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság mondott ma ítéletet.

A vád szerint Fapál László határozatlan időre bérbe vett, majd egy év múlva, 2006 nyarán Juhász Ferenc honvédelmi miniszter egyedi döntése alapján 22 millió forintért megvásárolt egy 65 millió forint értékű, 147 négyzetméteres lakást, amivel 43 milliós forint vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést követtek el. A vádlottak végig tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Itt van 13 nagyon piszkos ügy, aminek a gyors kivizsgálását ígérte a Fidesz 2010-ben, és persze amiből egyben sem sikerült elmarasztalni senki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.