A Honfoglalás 2000 szerint Putyinnak hálás kell legyen Európa

2014 március 2., vasárnap 14:37
319

paks_atom_bekemenet_1

A szervezet, amelyik már tiltakozott a svéd nagykövetség előtt, és a Munkáspárttal közösen köszöntötték a paksi bővítés hírét, elképesztő közleményt küldött ma nekünk:

A civil szervezet is aggódik az ukrajnai fejlemények, mindenekelőtt a Kárpátalján élő magyarok sorsa miatt. Az ukránok egy része nem tudja, fel sem fogja, milyen veszélyekkel járhat számukra az EU-hoz való csatlakozás. Mi, magyarok már a bőrünkön tapasztaljuk: az Unió gyarmata lettünk, de ugyanezt érzik a kiszolgáltatott, szegényebb volt szocialista országok. Ez a sors vár Ukrajnára is! Észre kell venni: egyre nő az EU-val elégedetlenkedők tábora!

Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartanai a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről! Putyin elnöknek hálás lehet az öreg kontinens, mert szilárdan védi az emberiség évezredes értékeit: a nemzeti kultúrát, a keresztény értékeket, a szolidaritást, és szembeszáll a világ csendőrségének szerepében tetszelgő Amerikával.

Megértjük az Unióba vágyó kárpátaljai és ukrajnai embereket, de felhívjuk figyelmüket: van egy magasabb, távolabbi szempont, a nemzeti szuverenitás és kultúra, valamint a független haza megőrzése.

Legalább látni, hogy Szaniszló Ferenc nincs egyedül.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt