Kárpátalja visszavételéről elmélkednek Széles Gábor csatornáján

2014 március 2., vasárnap 9:26
245

Ha csak az internet egyik szegletében bukkanna fel hasonló tartalom, valószínűleg nem is foglalkoznánk vele. De Szaniszló Ferenc elképesztő meglátásainak szokás szerint az Echo Tv biztosított teret, ezért nem tudunk észrevétlenül elmenni mellette.

A tavaly Balog Zoltán által kitüntetett, majd kitüntetésétől megfosztott Szaniszló a szokásos zavaros összeesküvés-elméletes paneleket hozza, ami nyugodtabb időszakokban még akár szórakoztató is lehet, feszült pillanatokban viszont inkább csak ártalmas.

Háromperces összefoglalójának főbb elemei:

  • Magyarországnak fel kell készülnie, hogy akarja, nem akarja, vissza kell fogadnia Kárpátalját.
  • A Krím félszigeten már megkezdődött a tatárjárás. Persze amerikai ketchuppal és EU-származék tartármártással.
  • Ha az oroszok  kész tények elé állítanak bennünket, és felkínálják, hogy visszavegyük, ami a miénk volt sok évszázadon át, vajon mit felelünk? Hogy majd brüsszeli, washingtoni uraink megmondják? Hogy majd multi- és bankár rabszolgatartóink eligazítanak bennünket?
  • Az Egyesült Államok célja az EU gyengítése, ezért Ukrajnát, ezt a csődtömeget is az unióba nyomnák be az amerikaiak. Illetve az őket eszközül használó globális pénzügyi háttérhatalmi családok.
  • Közben Magyarország a hazaáruló náciszocialisták, a fasiszta liberálisok, a szélsőséges baloldaliak, az antiszemita cionisták pártolják csak az Európai Uniót. Ahogy egykor ugyanők lelkesen és akasztófákkal támogatták a Szovjetuniót.

"Oroszok és magyarok Ukrajnában egyazon náciszocialista, fasiszta liberális elnyomás szenvedő alanyai. Vonja le mindenki a megfelelő következtetést. Változik a világ kedves nézőim, de nagyon gyorsan."

- zárta előadását Szaniszló az Echo Tv-n.

Mi még annyit megemlítenénk, hogy Kárpátalján a magyar kisebbség aránya 12 százalék körül van.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt