Rogánné Cecilia meglátogatta a népet

POLITIKA
2014 március 06., 10:05
comments 22

Az Ács Daniékhoz már megjött a City legújabb száma, ne türelmetlenkedjenek, ha önökhöz még nem, mert a Daniék háza logisztikai központnak tűnik, ahonnan terítik majd a Fidesz az Összefogással a Belvárosért Polgári Egyesület időszakosnak tűnő kiadványát.

city2

Tudják, ez a Belvárosiak lapja, ingyenes. Így néz ki néhány darab egy helyen.

city3

Nagyon jó a mostani szám is, elő-elő bukkan benne Rogán Antal, de van, aki őt is háttérbe szorítja. Mégpedig Rogán-Gaál, született Gaál Cecília.

Íme az idei kampány legtökéletesebb leadje egy újságcikkhez, hogy ki írta, az sajnos nem derül ki, mert a szerző nem hajszolja az olcsó népszerűséget, és kerüli a nyilvánosságot.

Büszke lehet nejére Rogán Antal. Cecíila segít a Fidesz frakcióvezetőjének az aláírásgyűjtésben és teljesen elbűvölte az V. kerület lakóit. Türelemmel, odaadással végzi a munkát a kétgyermekes anyuka és igyekszik időt szakítani mindazokra, akik igénylik, hogy meghallgassa őket.

Adjuk át a szót Rogánnénak:

Úgy vélem és azt tapasztaltam

kezdett bele Cecília abba, hogy milyen vélelmeket és tapasztalatokat gyűjtött össze az aláírásgyűjtésben.

Azt például tudta-e ön, hogy hiába tesz meg mindent, ami emberileg, szakmailag csak lehetséges, vagy még annál is többet a Belvárosért Rogán Antal, több olyan idős hölgy "csakis azért írta alá az ajánlóívet, mert személyesen a polgármester úr felesége kereste fel őket".

Volt, aki annyira megilletődött, amikor megismerte Cecíliát. hogy "zavarában csak aláfirkantotta az ívet, kezet rázott, majd hátat fordított".

Hogy a vendégszeretetnek is határt kell szabni? Ha minden felajánlott süteményt, kávét elfogadott volna, akkor a nap végére koffeintúladagolásban szenvedett volna, vagy ha mindehol csak egy szem édességet enne, akkor moccani sem tudott volna Rogánné Cecília.

roganne

Hogy néha arra eszmélt Cecília, hogy ismeretlen, aprócska, hurkás kezű babák mosolyognak rá.

Aki megosztja velem az élete apró örömteli pillanatait, arra természetesen szánok egy kis időt.

- mondja a Belváros hercegnője.

És ha még egy cikket akarnak elolvasni a Cityből, az mindenképpen az a skót férfi legyen, aki hamarabb lett Fidesz-tag, mint magyar állampolgár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.