Magyar tervező okosórájáért őrül meg a világ

TECH
2014 március 07., 15:56
comments 29

okosora

A The Verge, ami egyébként a világ legjobb techújságja, egy magyar okosóra-koncepcióról írt vezető cikket. Balogh Gábort idegesítette, hogy csak szuperfuturisztikus, vagy klasszikus, de kevésbé okos órákat lehet venni, ezért fogta magát és tervezett egy olyan órát, ami szép is, klaszsikus is, és okos is.

okosora2

A terveit a Béhance-ra rakta ki, aztán a Verge felfeldezte őket, és megkereste Baloghot, aki egyébként szabadlándzsás dizájner. Az óra maga egyébként a svéd Triwa Havana típusú órája, de ez nem is fontos, mert nem az óra számított, hanem az interfész koncepciója. Ezt pedig Balogh teljesen átrajzolta.

okosora3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.