Őrületes hírkvízünkkel tesztelheti, Ön egészséges ember-e

  • Olvassa Ön a híreket, vagy csak „nézegeti” őket?
  • Csak az Orbán? Csak a Gyurcsány? Csak a mutyi? Csak a kislány, aki életében először lát esőt?
  • Csak a herevasalás?!

Mi pontosan tudjuk, sőt(!) számokkal is alá tudjuk támasztani, hogy Ön, kedves olvasó, ahelyett, hogy a munkájával vagy mindennapi teendőivel lenne elfoglalva – híroldalakat búj és cikkeket olvas.

Ebben a pillanatban is.

Nincs ebben semmi szégyellnivaló, és ha valaki, akkor mi örülünk ennek a legjobban. De azért a hírolvasásnak is van egy egészséges határa.

Olvassa végig kvízünket és válaszoljon őszintén, ugyanis csak így tudunk Önön segíteni, és meghatározni, egészséges-e hírolvasásának mértéke.

Csalni, linkekre kattintani a teszt befejeztéig szigorúan tilos! A helyes megoldások a kvíz végén találhatóak.

Papír és ceruza elő! Induljon hát a megmérettetés!

1.) Mit kapott Jayde Dinsdale, a „koktélozó tini”?

A.) Száz koktélra kiterjedő ingyenes fogyasztást egy brit klub tulajdonosától, mert Jayde volt a tízezredik látogatójuk (az ingyenes keretet a lány és baráti társasága az est folyamán le is fogyasztotta).
B.) Szívrohamot.
C.) „Négercsókot”.

2.) Kik szívták meg már megint a Stop.hu szerint?

A.) A nyugdíjasok.
B.) A kolorádóiak.
C.) A mosószer-hamisítók.

3.) Mire váltott Jenson Button csaja?

A.) Kick-Boxra.
B.) David Coulthardra.
C.) Paleo-diétára.

4.) Kiket támadtak és fenyegettek meg Zentán mostanában?

A.) Nyugdíjasokat.
B.) Bajnai Gordonékat.
C.) Csőszöket.

5.) Kik verekedtek ma a Széll Kálmán téren?

A.) Hajléktalanok és rendőrök.
B.) Egy villamosvezető és egy utas.
C.) Nyugdíjasok.

6.) Mibe gurult egy borjádi kamionsofőr?

A.) Dühbe.
B.) Egy kamion méreténél lényegesen szűkösebb garázsba.
C.) Árokba.

7.) Na, hol lesz lomtalanítás március 8. és március 12. között?

A.) Hát persze, hogy Józsefvárosban.

8.) Mi épül Debrecenben, a Böszörményi úton?

A.) A szocializmus.
B.) A kommunizmus.
C.) Új zebra, járda és buszöböl.

9.) Ki sírta el majdnem magát élő adásban?

A.) Sarka Kata.
B.) Paudits Béla.
C.) Egy nyugdíjas.

10.) Mit borított fel a nagyatádi tinirém?

A.) A világ egyensúlyát.
B.) A lélek egyensúlyát.
C.) Több kukát.

Na, és most lássuk a medvét!

Íme, a helyes megoldások: 1B, 2C, 3A, 4C, 5B, 6C, 7A, 8C, 9A, 10C

8-10 helyes válasz: Ha Ön tényleg komolyan vette tesztünket és nem csalt, Önnel komoly problémák vannak. Lépjen ki az internetből és olvasson el mondjuk egy könyvet!

4-7 helyes válasz: Ha Ön tényleg komolyan vette tesztünket, Önnel nem tudunk mit kezdeni. Zárja be böngészőjét és olvasson el mondjuk egy könyvet!

1-3 helyes válasz: Túlzás lenne azt állítani, hogy Önnel alapvetően semmi probléma sincsen, de valami ilyesmiről lehet szó.

0 helyes válasz: Ha Ön tényleg komolyan vette tesztünket és nem csalt, Önnel komoly problémák vannak. Hagyja abba az olvasást, és lépjen be az internetbe!