Bolond magyar lányon nevet a Vice magazin

Média
2014 március 08., 16:21
comments 83

Angel Barta már korábban betört a magyar internetre, amikor a zavart lány azt állította, hogy az ötvenéves, nyíltan meleg Marc Jacobs szexuálisan zaklatta és az összes ötletét tőle lopta. Egy blogot is írt arról, hogyan lopta el az ötleteit a világ egyik leghíresebb divattervezője.

"Öt évvel ezelőtt egy edzőteremben találkoztam vele először, és rögtön felfigyelt rám. Azt ígérte, én leszek az első magyar topmodell. Köztudomású volt, hogy Jacobs meleg, és ő azt búgta nekem, hogy én vagyok az első nő, akibe beleszeretett. Hittem neki"

Mondta akkor a Blikknek. Szerinte két évig kerülgették egymást, mire rájött, hogy Jacobs csak „kihasználja őt, és ellopja legjobb ötleteit".

marcf

Most a világ talán legmenőbb, a fiatalos ellenkultúra eladásából remekül megélő Vice magazin is rátalált Bartára. A lány 2010-ben egy 500 oldalas könyvet is írt a meleg divattervezővel folytatott szexuális kalandjairól.

mjmatrac

A Vice interjút csinált Bartával, aki elmesélte nekik, hogy utazott 16 évesen Párizsba, hogy megvalósítsa az álmait. Mert hogy a kifutó volt az álma. Elmesélte, hogyan csábította el Jacobs, aki sosem viselkedett vele úgy, mintha meleg volna.

2aa

Barta még Jacobs New Yorker profilcikkébe is bekerült, ahol nem írtak valami szép dolgokat róla. Mondjuk nem is csoda, mert Jacobsot azzal vádolja, hogy elolvassa az üzeneteit, követi, zaklatja a barátait, meg ilyenek. Majdnem olyan jó országimázs, mint a 33 magyar étel. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.