Önök csak ülnek a jó meleg lakásukban, és fogalmuk sincs róla, milyen borzalmak történnek Ózdon

bűnügy
2014 március 08., 14:42
comments 37

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, írja a Police.hu.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2014. március 7-én 13 óra 40 perckor a Borsod Volán Zrt. 36 éves sofőre K. Csaba Miskolc-Ózd viszonylatú általa vezetett gyorsjárattal Ózd irányába közlekedett, amikor a busz egyik utasa a nála lévő járóbottal többször megpróbálta őt vezetés közben megütni. A dühös idős férfi azt sérelmezte, hogy a gyorsjárat az ő lakcíméhez közeli megállóban nem állt meg.

A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 72 éves L. Lajos sajóivánkai lakost.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.