Jogerős: 18 országos lista lesz

POLITIKA
2014 március 10., 15:24
comments 1

Mindegyik országos lista nyilvántartásba vételéről szóló határozat jogerőre emelkedett, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem ellenük. A Nemzeti Választási Bizottság 18 pártlistát és 13 nemzetiségi listát vett nyilvántartásba az áprilisi országgyűlési választásra, az utolsó 12 pártlistát és 2 nemzetiségi listát pénteken. Három napon belül lehetett bírósági felülvizsgálati kérelemmel fordulni a Kúriához, de ma 16 óráig egy ilyen sem érkezett. Így jogerőssé váltak a nyilvántartásba vételekről szóló NVB-határozatok. Április 6-án egy 18 pártlistát tartalmazó országos listás szavazólapot kapnak a választópolgárok az egyéni képviselők szavazólapja mellé. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.