Kampányhirdetések nincsenek a kereskedelmi csatornákon, rezsicsökkentésről szóló hírek persze igen

POLITIKA
2014 március 10., 09:08

A hihetetlen cinikus kampányszabályozási törvény egyik nagy húzása, hogy gyakorlatilag kiiktatta a kereskedelmi televíziókból a kampányhirdetéseket, mivel ezeket a tévék csak ingyen tehetnék közzé. És persze nem teszik. Viszont mindez nem vonatkozik a kormányzati hirdetésekre, például a rezsicsökkentés újabb körét hirdető szpotra. Amik fel is tűntek a nemrég tulajdonosváltáson átesett TV2-n. A szlogen, a Magyarország jobban teljesít, amúgy most már a Fidesz plakátokon is felbukkan, ezt 200 ezer forintért vette meg a párt. Jó üzlet volt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.