Gyurcsány felesége harcba szállt, sikeres volt a játszótér átadása

POLITIKA
2014 március 13., 09:51
comments 8
  • Rövid kampányhíradóval foglaljuk össze a legfontosabb fejleményeket.

A baloldal legnagyobb dobásának aktuálisan nem a hivatalos kampánydaluk megjelenése tűnik:

hanem az, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is csatába szállt. Szerda este az Összefogás jelöltje, Kerék-Bárczy Szabolcs társaságában győzködte a hallgatókat, illetve olyan nagyon nem is kellett győzködnie őket: az Index és az Origo egybehangzó riportjai szerint

egyenesen miniszterelnöknek követelték őt.

Még mindig van három hete Mesterházy Attilának, hogy meggondolja a dolgot!

photo_camera Egy korábbi kép Dobrev Kláráról. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

A jobboldalon közben stratégiailag Orbán Viktor aprólékosan felépített kampányoffenzívája tűnik a legfontosabbnak - az Origo cikke szerint azokat a helyszíneket keresi fel az utóbbi időben, ahol az ellenzéknek esélye lehet győzni. Orbán személyes népszerűségére építenek, ő maga ugyanis elfogadottabb a felmérések szerint, mint maga a párt, így a személyes varázsa segíthet ezekben a körzetekben.

Ezzel együtt sem ezt választottuk a Fidesz aktuálisan legnagyobb gurításának, hanem egy Dobrev Kláráéhoz hasonló igazi emberi pillanatot:

Papcsák Ferenc átadott egy felújított játszóteret.

photo_camera Kép: Papcsák Ferenc Facebook

(További képek az eseményről itt.)

Amint történnek hasonlóan érdekes dolgok, ismét jelentkezik a kampányhíradó!

photo_camera (via last days of tények

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.