Insider info: sorban cserélik le az indexesek a profilképeiket! Mi folyik itt?

media
2014 március 13., 11:35
comments 18

Itt a tavasz, és az Index újságírói egymás után cserélik le a facebookos profilképeiket a céges változatra. Én eddig Szabó Zoltánét, Varga Sixx Attiláét, Szűcs Gyuláét és Janecskó Katáét láttam, és komolyan mondom, hogy mindegyik művészi értékűre sikerült. Ha kapnék engedélyt, ide is tenném a képeket, olyan jók. Iparági pletykák és a meg nem erősített zuhanyhíradó szerint egyébként napokon belül dizájnt vált az Index, és ha csak fele olyan jól sikerül, mint az új profilképek, már megérte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.