Ez a világ legeslegjobb állása

életmód
2014 március 14., 10:33
comments 8

A Luxury Travel Intelligence kutatót keres. A luxusutak eladására specializálódó cég állásajánlata csak egy évre szól, de nyilvánvalóan életre szóló élményt ad.

Annyi a feladat, hogy Las Vegas, Velence és sok további népszerű desztináció legeslegelegánsabb szállodáit kell tesztelni. Nem kifeledve síparadicsomot, karibi szigetet és további kellemes helyeket sem. Michelin csillagos konyhák, ablak alatt lubickoló delfinek, japán luxusvonat, jachtozás stb. A szerencsés munkavállalónak minden költségét fizetik, és még egy társat is magával vihet, ha akar.

British Virgin Islands, SCRUB Island,wide OVERVIEW pools to marina & sea

Az ideális jelölt kifinomult ízlésű, nagy tapasztalata van a vendéglátásban és könnyen barátkozik. Az utazási iroda maga is exkluzív, eleve klubtagnak kell lenni, hogy valaki igénybe vegye szolgáltatásaikat. Az egyéves földkörüli út értéke egymillió dollár.

A kutató feladata, hogy megvizsgálja, tényleg olyan jók-e ezek a helyek, mint hirdetik magukról. Vagyis álruhás tesztelő lesz, mintha csak egy hétköznapi milliomos volna. Közben pedig jelentéseket kell írnia megbízójának.

Önéletrajzzal és egy legfeljebb 65 szavas angol nyelvű motivációs levéllel lehet jelentkezni, itt.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.