Ez a világ legeslegjobb állása

A Luxury Travel Intelligence kutatót keres. A luxusutak eladására specializálódó cég állásajánlata csak egy évre szól, de nyilvánvalóan életre szóló élményt ad.

Annyi a feladat, hogy Las Vegas, Velence és sok további népszerű desztináció legeslegelegánsabb szállodáit kell tesztelni. Nem kifeledve síparadicsomot, karibi szigetet és további kellemes helyeket sem. Michelin csillagos konyhák, ablak alatt lubickoló delfinek, japán luxusvonat, jachtozás stb. A szerencsés munkavállalónak minden költségét fizetik, és még egy társat is magával vihet, ha akar.

British Virgin Islands, SCRUB Island,wide OVERVIEW pools to marina & sea

Az ideális jelölt kifinomult ízlésű, nagy tapasztalata van a vendéglátásban és könnyen barátkozik. Az utazási iroda maga is exkluzív, eleve klubtagnak kell lenni, hogy valaki igénybe vegye szolgáltatásaikat. Az egyéves földkörüli út értéke egymillió dollár.

A kutató feladata, hogy megvizsgálja, tényleg olyan jók-e ezek a helyek, mint hirdetik magukról. Vagyis álruhás tesztelő lesz, mintha csak egy hétköznapi milliomos volna. Közben pedig jelentéseket kell írnia megbízójának.

Önéletrajzzal és egy legfeljebb 65 szavas angol nyelvű motivációs levéllel lehet jelentkezni, itt.

 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.