Novák Előd lábtörése után először indult kampányolni, kigyulladt az autója

POLITIKA
2014 március 15., 09:51
comments 32

A jobbikos képviselőnek nincs szerencséje az idei kampányidőszakban. Novák február elején, a német katonák emlékére rendezett kitöréstúrán szenvedett súlyos sérüléseket. Most egy hónappal később járógipsz került rá, és megpróbálta felvenni a kampány fonalát.

Facebook-oldalára posztolt beszámolója szerint ez azonban nem ment könnyen, amikor épp megérkeztek Zalakarosra, az autó utasterébe füst került. Novák porral oltóval ment neki a tűznek, de az eszköz sem működött, ezért végül ásványvízzel oltotta el a tűzet.

novák_autó

A kiérkező tűzoltók azt javasolták Nováknak, hogy ne menjen tovább az autóval, de egyeztetett telefonon a szerelőjével, és végül mégis tovább mentek.

Kigyulladt a kocsim a járógipsszel újrakezdett országjárásom első állomásán, így ismét pechem volt. Ami nem öl meg, az erősít - ezt már a múltkori fulladásom során megtanultam...

- írja az esetről a jobbikos képviselő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.