Indul a Talmácsi Racing

sport
2014 március 21., 09:04

A 125 köbcentis gyorsaságimotoros-világbajnokság 2007-es győztese saját csapatot indít. Talmácsi Gábor pénteken mutatta be versenyzőit, a 19 éves Bódis Richárdot, aki a superbike-vb superstock 600-as kategóriájában fog indulni, és a 13 éves Somosi Alexandert, aki a superbike-vb hivatalos utánpótlás sorozatának utolsó négy versenyén áll majd rajthoz. Talmácsi tavalyi sérülése után még mindig dolgozik azon, hogy visszatérhessen, ha ez összejön, akkor majd saját csapatában tenné meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.