Közérdekű információ: módosult a Fidesz-propaganda, valójában konszolidáció zajlott Magyarországon

POLITIKA
2014 március 23., 10:51
comments 37

Az elmúlt években az erkölcsileg megrendült, gazdaságilag szétzilált ország újra elindult a konszolidáció útján, ennek folytatásához kér felhatalmazást a kormány a választóktól

- mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában az MTI szerint.

mylittlepony

A jelenlegi állás szerint tehát az elmúlt években

hanem egyszerű konszolidáció zajlott.

Dehát ez tök jó, a háborúnál mindig jobb a béke, nem? <3< />>

My-Little-Pony-Background-Wallpaper-

Navracsics ugyanebben az interjúban összekötötte a Jobbikot a baloldali ellenzékkel.

"A Jobbik erősödésével kapcsolatban úgy vélekedett, hogy ennek az ellenzéki pártnak sok olyan támogatója van, aki korábban a baloldalra szavazott, de már rádöbbent, hogy a baloldaltól nem várhat semmilyen megoldást. A kormányfőhelyettes azt is mondta, hogy a radikálisok mindig is közel voltak egymáshoz, példaként említette, hogy a két világháború közötti Németországban azonos volt a kommunisták és a nemzetiszocialisták alapprogramja: a demokrácia felszámolása"

- áll az MTI tudósításában.

My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-my-little-pony-friendship-is-magic-33207334-1097-620

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.