Nagyon, nagyon vigyázz, ha belekötsz a budai downhillesekbe

közlekedés
2014 március 25., 10:39
comments 118

Mert sokkal durvábban állnak bosszút, mint bármelyik kormányközeli politikus. A Cink írta meg a sztorit arról, hogy Gerle Éva korábban írt pár cikket a Fogaskerekűn utazó downhillesekről a nol.hu-ra, ami most nagyon visszafordult. Pedig a cikkek nem tűnnek rögtön biciklisellenesnek, az egyikben például azzal van baja, hogy csak nyolc biciklit lehet egy vonatra felpakolni. El is kezdte lázítani a vele utazó bicikliseket, hogy itt az ideje forradalmat csinálni. Mondjuk azért, mert a hét downhillestől ő nem fért fel biciklivel.

A cikkek miatt a downhillesek annyira megsértődtek rá, hogy 2013 szeptemberében agresszívan belekötöttek  a gyereke jelenlétében. Ezt írta akkor róluk:

"igen, ők azok, akiktől a budai tájvédelmi körzet sívó pusztaság csíkokban, és hetvennel csapódnak elénk a tündérhegyi útra merőlegesen, meg naponta látok fejsérülteket közülük a sziklákon, a fogason sárosak, és kiabálnak, és trágárak, ijesztőek a gyerekeimnek, és büdösek, és nem lehet tőlük leszállni sem, mert eltorlaszolják az utat, felvonónak használják, amit más hazajutásra, miattuk lett háború a fogason utazás, törvényen kívüli, egyre agresszívabb érdekcsoport."

Emiatt az egyikük, Soós Dániel megint belekötött és megverte a nőt a Fogaskerekűn. Konkrétan nagy erővel tarkónvágta. A Cink szerint, eközben arról ordibált, hogy fel ne merje jelenteni, mert az apja rendőr, és megkeresi és megöli. Ezt aztán a nő megint megírta, amire Soósnak a Cink szerint az volt a válasza, hogy lendületes hazugságkampányt kezdett a nő ellen az interneten. Például az Index Kerékagy blogján fikanickeket hozott létre, és álnéven hazugságokat írt az esetről, és becsületsértéseket Gerléről.

A friss fejlemény az, hogy a dolog súlyát lassan felfogó Soós és Gerle egyezséget kötöttek, ami miatt Soósnak a helyeken, ahol hazudozott és rágalmazott, részletes bűnbánó nyílt levelet kellett közzétennie. Gerle ezt maga is kiposztolta a Facebookjára, ahol megjelentek a troll 16 éves downhilles haverok, és elképesztő háborúba kezdtek. A cink csak néhány remek kommentet emel ki.

yer8neefnhtamdumfs45 wdcde8bfyg7e1izmufqp fcf1x38b99tpcfrpca4d

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.