Lesz miniszterelnök-jelölti vita

Egyéb
2014 március 27., 14:37
comments 42

De azon csak Mesterházy és Schiffer fog részt venni. A vitát az ATV és a Népszabadság közösen szervezi, lesz szakpolitikai része is, több estén át fogja ezt élőben adni az ATV.

Abban az esetben, ha a Fidesz nem vesz részt az eseményen, akkor a két szerkesztőség közös elhatározása alapján a Népszabadság munkatársa a kormányerő feltételezhető álláspontjából kiinduló kérdésekkel szembesíti az LMP és az MSZP politikusait.

- írják a beharangozó hírben. Szerdán az oktatáspolitikával foglalkozó képviselők, csütörtökön az egészségügyi szakpolitikusok, pénteken pedig gazdaságpolitikai vita jön majd. Szombaté a miniszterelnök-jelölti vita, ezt majd Kálmán Olga és Csuhaj Ildikó fogja moderálni.

A szervezők a Jobbikot eleve nem kérték fel a vitákra, mivel nem tartják őket demokratikus pártnak. Orbán Viktorral pedig ugyan szívesen kiállt volna mindenki vitázni, de Orbán erre nem hajlandó. Legutóbb tegnap este beszélt arról a köztévében, hogy szerinte nem is vitázni akarnak vele, csupán őt ócsárolni, ezt a szívességet pedig nem adja meg nekik.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.