Korunk legújabb megbuggyant színésze, Seagal is Putyin nagy barátja

Gerard Depardieu már a múlt, itt van nekünk az ember, aki egykor híres akciósztár volt, de a VHS-kazetták soha nem kopnak meg Kelet-Európában, Nyugat-Ázsiában.

Fotó: AFP

Steven Seagal egy szovjet harcművészeti centrumot ment átadni Oroszországba, ahol véletlenül összefutott Vlagyimir Puytin elnökkel is. Az a legkevesebb, hogy a Krím megszállása szerinte teljesen rendben van, Putyin szerinte a világ legnagyobb vezetője. Attól tartok, hogy ha - ahogy célzott rá - tényleg fel akarja venni az orosz állampolgárságot, akkor mégsem lesz kormányzó Arizonában. Viszont csak lesz valami film, amikben eljátszik egy rosszarcú kozákot.

Putyinnal mostanában kevesen fotókodnak szívesen, legutóbb hírességgel akkor láttuk, amikor az adócsalás vádja miatt megsértődött Depardieu tavaly nála járt, hogy átvegye az orosz útlevelét.

Fotó: AFP

Nézegessen további hírességeket Vlagymirral a középközeli múltból, amikor csak kicsit volt kellemetlen a közös fotó.

Van Damme-mal Szocsiban, még Krím és a Volvo-reklám előtt, 2010-ben. Fotó: AFP
Putyin és Di Caprio a tigrisek megmentésére szövetkeztek 2010-ben Szentpéterváron. Aztán jött a Krím és nem jött az Oscar.
Itt most nem Depardiue a lényeg, hanem Sharon Stone, Szentpéterváron, múzeumban, 2010-ben. Fotó: AFP
A Moszkvai Filmfesztivál vendégei, Jack Nickholson és Peta Wlison Putyinnal 2001-ben. Fotó: AFP
Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.