Politikai krimi a Bosnyák téren

POLITIKA
2014 március 29., 11:17
comments 21

Nem arról van szó, hogy hiába tervezték, nem megy el odáig a 4-es metró. Az MSZP közleményt adott ki, amiben arról számol be, hogy szombaton reggel megtámadták a párt egyik aktivistáját. A kampányoló MSZP-shez két férfi lépett oda, vitatkozni kezdtek, majd az egyik odalépő kést rántott, azzal a szöveggel, hogy kibelezzek. A párt többi aktivistája közbelépett, a páros erre elrohant. Utánuk eredetek volna, de - újabb politikai fordulat - az egyik üldöző útját elállta egy, gondolom szintén a téren kampányoló fideszes aktivista. A késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, rendőrt hívtak, a késest elvitték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.