Beteljesíti-e Fico Orbán állítólagos titkos álmát?

külföld
2014 március 29., 07:24
comments 13

Időről időre mindig eljön az a pletyka, hogy Orbán Viktor már unja a darálást, felülemelkedne végre a napi ügyeken, és ő lesz az új Schmitt Pál. Szlovákiában Robert Fico kormányfő tényleg meglépte ezt, bár váratlanul nehéz dolga lett, mert az elnökválasztás első körében csak 28-24-re verte Andrej Kiska vállalkozót. Ma este tízig lehet szavazni újra. Fico még magyar nyelvű plakátokat is bevetett, és az erre nyitottnak mutatkozó Orbánnal avatott egy el sem készült gázvezetéket. Mivel Magyarországon a parlament választ köztársasági elnököt, Orbánnak azért könnyebb dolga lenne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.