Elítélték a bedrogozva képzeletbeli gyermekével egy püspökladányi óvodába besétáló csodaharcos férfit

2014 április 3., csütörtök 9:14
30

Jogerősen 2 év, 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki még 2011-ben bedrogozva bement egy püspökladányi óvodába, majd amikor kijöttek a rendőrök, összekapott velük. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt ítélték el, írja a HajdúPress.

Az ítélet szerint a férfi egy buliba érkezett előző este, ahol marihuánát és dizájner drogokat fogyasztott, reggel pedig az utcán egy unokáját kísérő nagypapát kezdett el követni.

A vádlott a bíróság ténymegállapítása szerint azt hallucinálta, hogy az ő gyereke is abba az óvodába jár.  Előbb az óvónők, majd a karbantartó próbálta elküldeni, de ő nem volt hajlandó távozni. Az óvónők bezárták az ajtókat, majd kihívták a rendőröket. A rendőrök az udvaron találtak rá a férfire, aki megpróbált egy biciklijét toló szülőre irányítani a figyelmet, azzal, hogy ő biciklitolvaj. Majd megpróbált elmenekülni, de falhoz állították.

Cz. Győző  folyamatosan ellenállt, támadó állásba helyezkedett és még azt is mondta a rendőröknek, hogy

„Na gyertek, karatézzunk!”

, majd menekülni kezdett, többek között átugrott egy kétméteres kerítést, és kifutott az utcára. A sportos múltú férfi után a rendőrök autóval és gyalog indultak el, de hiába érték utol, a férfi folyamatosan ellenállt, dulakodás közben megszerezte az egyik rendőr gázspray-jét, és arcon fújta vele a rendőrt. Végül újabb két autóval még négy rendőr érkezett a helyszínre, hatan tudták úgy lefogni, hogy megbilincseljék. Az óvoda vezetője később arról beszélt, hogy ilyen hihetetlen erejű embert még nem látott. (via HajdúPress)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt