Rogán lehajrázta Simon Gábort

POLITIKA
2014 április 03., 18:19
comments 56

Micsoda verseny bontakozik ki az unortodox vagyonbevallás legnagyobb hazai alakjai között!

Összegszerű eredményt egyelőre nem tudunk hirdetni, sőt, azt valószínűleg soha nem tudunk majd egészen pontosan, az viszont jól látszik, hogy alakult a két versenyző népszerűsége a Google-keresések alapján.

simonrogan

Az év elején stabilan tartotta magát a kékkel ábrázolt Rogán előnye, igaz, ez főleg annak volt köszönhető, hogy akkoriban még

egészséges embernek fogalma sem volt, ki az a Simon Gábor.

A grafikonon aztán jól látszik, mikor robbant ki a pirossal jelölt Simon ügye, és hogyan gyűrűztek tovább a hullámok. Bár az érdeklődés az utóbbi időben lankadt iránta, azért úgy tűnt, megőrzi magabiztos előnyét.

A Pasa Parkban viszont ezt nem hagyhatták annyiban, és az utóbbi hétre Tetőkert Antal rakétaként húzott el Útlevél Gábor mellett, ahogy ingatlanjai mérete napról napra növekedett.

A résztvevőknek további sikeres versenyt kívánunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.