Na, mit gondol, kinek kampányolnak ezek a lányok?

POLITIKA
2014 április 04., 12:30
comments 84

Szili Katalin és a Közösség a Társadalmi Igazságosságért nevű _párt_ sortba és kivágott pólóba öltözött, 20 év körüli lányokkal próbálja meggyőzni potenciális választóit szakmai programjuk létjogosultságáról. A lányok az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út sarkán mossák le az arra járó autósok szélvédőjét, közben pedig valószínűleg egy igazságosabb végrehajtási törvény szükségességéről győzködik a sofőröket. Érthetetlen, hogy miért álltak meg itt. Minden pirosnál lehetne spontán párnacsata, vagy véletlenül egymásra önthetnének egy befőttesüveg mézet.

Kaptunk fotót is.

2454033190eb21b375704929d047fb22

Ez a kép is a 444 választási alkalmazásába, a 14!-be érkezett.

Be lehet küldeni vele képeket, videókat, névvel és anonim módon is. Olyankor mi sem tudjuk, hogy honnan érkezik a beküldött tartalom, szóval a beküldő személyazonossága biztonságban van.

Itt írunk róla. hogy hogy működik ez az egész, meg hogy miért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.