Nem fogják elhinni, hogy ki nem tudósíthat holnap a Fidesz választási rendezvényének helyszínéről

Média
2014 április 05., 19:54
comments 269

Már a regisztrációnál szóltak, hogy nem lesz mindenkinek hely. Teljesen érthető. Senki sem várhatja, hogy a kormánypárt közpénzből tartott választási rendezvényéről bárki tudósíthasson. Fizikailag is képtelenség volna úgy megszervezni a dolgot, hogy minden tudósító beférjen. Még ha a Pasa Parkban lenne a dolog, akkor lehetne reménykedni, hogy ha ma este nincs is elég hely, holnapra talán lesz. De az eredményvárást a Bálnába szervezeték.

Izgultunk, hogy mi lesz.

Aztán tegnap délután kaptunk egy levelet,

hogy mehetünk.

Aztán ma délután egy másikat.

"Tisztelt Szerkesztőség!

A külföldi sajtóorgánumok nagy számú jelentkezése miatt, valamint a helyszín létszám-kapacitásából adódóan jelentősen szűkítenünk kell a vasárnapi eseményen résztvevő újságírók létszámát, ezért sajnálattal közöljük, hogy az Önök regisztrációját mégsem áll módunkban elfogadni.

Megértésüket köszönjük!"

Abszolút megértjük a dolgot. Mi, és a velünk együtt regisztráló Cink is.

Tökre nem is a Fideszen múlt, hanem hát ugye a külföldiek. Megint ők. Akik szombat reggel írtak váratlanul, hogy mennének.

Senki sem mondhatja, hogy pont ránk utaznának, mert például a Magyar Narancsot sem engedik be.

Igyekszünk kitalálni valami okosat, és minden olvasót arra szeretnénk buzdítani, hogy nézze bátran például a HírTv-t, kattintgasson az mno-n, figyelje a közmédiát. Mi is csak pont ugyanúgy tudósítottunk volna, ahogy ők. A igazat úgyis csak egyféleképpen lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.