Orbán aggódik a választás miatt

POLITIKA
2014 április 05., 19:06
comments 166

Szombat este lement a jó eséllyel utolsó Orbán-interjú is a választás előtt. Ezt még péntek este rögzítették a Hír tévén, és Orbán többek között arról beszélt benne, hogy

aggódik a választás miatt.

Úgy látja, a jobboldalon sokan már elkönyvelték a győzelmet, ez pedig csökkentheti a szavazói kedvet. Ez az, ami aggasztja Orbánt.

"A meccs vasárnap 0-0-ról indul"

- mondta, és szerinte utólag semmit sem számít, ha jól sikerült a felkészülés, ha az eredmény nem olyan lesz, amit szerettek volna. Vagyis lényegében azt csinálta, amit az utolsó hét minden kampányeseményén: hipnózisig sulykolta a közönséget, hogy mindenki menjen el, és senkinek se jusson el megosztani a szavazatát.

"Nem látom a jobboldalon a minden átütő eltökéltséget, a közeg nem erősít meg, pedig ez egy harc"

- mondta a választásról.

A rezsicsökkentésről az utolsó napra jutott a legjobb idézete: szerinte ebben

"Kádárt is lepipáltuk"

mert még a kommunista kormányok idején is nőttek az árak, ennél az ő politikájuk is népbarátabb volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.