Putyin őszintén gratulált Orbánnak a határozott győzelemhez

POLITIKA
2014 április 08., 14:47
comments 32

Nagyra becsüljük a konstruktív és kölcsönösen előnyös orosz-magyar kapcsolatokat, és érdekeltek vagyunk a közös munka folytatásában, a kétoldalú együttműködés megszilárdításában, népeink javára, a stabil és biztonságos Európáért - írta Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke Orbán Viktornak címzett gratuláló levelében.

A levélben, melyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el az MTI-hez, az orosz államfő őszinte gratulációját fejezi ki Orbán Viktornak és pártjának az országgyűlési választáson aratott "határozott győzelme" kapcsán. Putyin szerint a voksolás eredménye teljes mértékben igazolja, hogy széles támogatottságot élvez Orbán Viktornak Magyarország szociális és gazdasági fejlesztésére, valamint az életszínvonal emelésére irányuló politikája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.