Akkorát nyitott keletnek a 444, hogy Szíjjártó Péter már az előszobánkban toporog tanácsért esdekelve

444
2014 április 09., 11:42
comments 57

Az Al Jazeera katari hírtelevízió honlapján közölt egy hosszú cikket arról, hogy a magyar választási kampányban a média mennyire cserben hagyta a választópolgárokat. Na és ki a jó példa?

A new crop of online investigative reporting sites, like atlatszo.hu and 444.hu, regularly break stories about government corruption and private deals between government and business elites. Yet these stories rarely are picked up by mainstream broadcast media - which reflects a growing polarisation of the media culture in Hungary around pro-government and "opposition" camps.

Szóval hogy a 444 (és az atlatszo.hu) rendszeresen megírják a kormány és a hozzá közeli üzleti körök mocskos ügyeit, azonban a média többi része inkább lapít, mint szar a fűben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.