Fodor nem áll össze sem Gyurcsánnyal, sem Bajnaival, sem Mesterházyval, függetlenül attól, hogy már összeállt velük

2014 április 9., szerda 12:46
25

Az érthetetlen módon pártjáról többes számban beszélő Fodor Gábor szerdán előbb azt jelentette be, hogy a MLP nem indul az EP-választáson, most meg azt, hogy hiába kérte a DK, ő ugyan nem csatlakozik Gyurcsányék parlamenti frakciójához. Mivel az ajánlatot nem tartja elfogadhatónak – ezt Fodor Gábor közölte az MTI-vel.

Fodor az MTI-hez eljuttatott közleménye a legbátrabb politikai szöveg azóta, hogy a zaporozsjei kozákok megírták híres levelüket IV. Mehmed török szultánnak, és azt állítja, hogy "ha szorosan együttműködnének egy parlamenti képviselőcsoporttal, azt jelentené, hogy nem tudnák kellő erővel megjeleníteni az önálló liberális pártot és az önálló liberális gondolatot"

Fodor - akiről a magyar média még mindig nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy kinék a pénzéből ugrál - arra is kitért, hogy együttműködés az Együtt-PM-mel eleve nem is szerepelt az MLP elképzelései között. Sőt, amit a DK-ról mondott, az az MSZP-vel kapcsolatban is érvényes, ha esetleg ők is megpróbálnák felkérni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt