A kormány ki van éhezve a zsidó szervezetek támogatására. Nagyon.

2014 április 10., csütörtök 10:15
110

Most, hogy Szakály Sándor, a Szabadság téri emlékmű, meg még más dolgok miatt antiszemitázzák a magyar kormányt, muszáj mutatni, hogy vannak olyan zsidó szervezetek, akiknek Orbán Viktor igenis szimpatikus.

Ennek az igyekezetnek talán az eddigi legszebb megnyilvánulása a kormany.hu és az MTI közös mutatványa az Orbán Viktornak gratuláló Los Angeles-i zsidókról.

Szóval itt vannak a hírek a kormany.hu-n a Miniszterelnökségtől, köztük a beszámolók arról, hogy kik mindenkik gratuláltak eddig Orbán Viktornak. Ott lehet megtalálni ezt a hírt is:

"Levélben gratulált Orbán Viktor és pártja szabad, tisztességes és demokratikus választáson elért nagyarányú győzelméhez továbbá Los Angeles-i keltezésű levelében Andrew Friedman, a Bais Naftoli nevű ortodox zsidó kongregáció elnöke. Hangsúlyozta: biztos abban, hogy a magyar miniszterelnök továbbra is azon az úton halad, mely minden magyar polgár számára egyenlő szabadságot és azonos lehetőségeket biztosít a boldogságra törekvéshez."

Külön öröm, hogy választási szakértők is. Meg, hogy egy ilyen kiterjedt, befolyásos szervezet gratulál. Szóval ez nem kis dolog.

Az ember ránéz a Facebook-oldalukra, és látja mind a 4(!) ismerősüket. Nem akarok igazságtalan lenni, szervezetként 5(!) van nekik. Itt van a weboldaluk. A legnépszerűbb közleményeiket van, hogy 13 ember is megnézni. Azt lehet még tudni róluk, hogy Kumin Ferenc előszeretettel hivatkozik rájuk, egyszer látogatóban is volt náluk.

Egyébként a Mazsihisz is gratulált Orbánnak, de az még nem fért ki a kormany.hu-ra.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt