BREAKING: Egyáltalán nem viselkedett normálisan Jude Law

Tbg
a hetedik művészet
2014 április 10., 08:44
comments 129

A brit filmsztár normálisan viselkedett kedd este a budapesti bulinegyedben, tudta meg az Origo. Néhány perc múlva az Origótól megtudta a 444 is.  Egyre több olvasó is így tudta meg.

Aztán észrevettük az Oxox tudósítóinak mobillal készült videóját, amiből kiderült, hogy amit eddig tudtunk, az pont az ellenkezője az ún. igazságnak.

Jude Law valószínűleg nem tudta, hogy egy világvárosban van éppen, és nem Londonban.

Nézzék:

judelaw-zimanyi

Most ezt nézzék:

judelaw-zimanyi2

A helyzet az, hogy Jude Law az este egyik pontján túl elkezdett kevésbé normálisan viselkedni: berúgott, dülöngélt, és részegen igyekezett lesmárolni Zimányi Linda modellt.

A magyar lány persze egy ideig ellenkezett, kobrázott, azaz próbált kitérni a dülöngélő brit whiskeytől illatos szája elől, de mint a későbbieken látszik, egy idő után feladta a küzdelmet.

(Hogy került oda Zimány Linda? Fogalmunk sincs. A Velvet mindenesetre azt írja, levonhatott az estéből valamiféle következtetést, mert hollywoodi pálmafák tűntek fel Facebook-oldalán csütörtökön.)

Az Oxox szerint együtt hagyták el a helyszínt, ugyanazzal a taxival hajtottak el.

Íme az Oxox lesivideója, a felvétel alatt hozzáfűzött kommentárokkal különösen szórakoztató az egész:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.