Hódít a színészek közt az After-Schilling szelfi

Ömlenek a színészek szelfijei is a Krétakör színházat támogató felhívásra, ezekből az Egyfelvonás blog csinált gyűjtést. Az ackió úgy indult, hogy az audivizuális állami kultúra jelentős részét uraló Kálomista Gábor köztévés producer ezt találta mondani a Hírtv-ben:

Árpád ugat, ugat, ugat, ugat. Tényleg, mit csinált ő már életében, hogy ezeket elmondhatja? Tegye fel a kezét, aki kettőnél több Schilling-előadást látott már életében, és abból legalább az egyik tetszett!

A kultúrpolitikailag igen aktív két vitapartner, Schilling Árpád színházrendező és Kálomista Életem Nagy Részében Nézhetetlen Tévéműsorok és Filmek Készítésén Fáradozom Gábor legújabb csörtéje ez, de úgy tűnik, most Kálomista áll vesztésre.

Rengeteg híres-neves és kevésbé híres-neves színész és rajongó is feltöltött magáról fotót jelezvén, nagyon is szeretik a Krétakör színház darabjait, többek között Hámori Gabi, Jordán Tamás, Alföldi Róbert és Kulka János.

Íme:

/Egyfelvonás)

Legyünk azonban korrektak!

A 444 szívesen várja azok szelfijeit is, akik megnéztek legalább két Schilling-darabot és nem tetszett nekik. A szelfiket a szerkKUKAC444.hu címre várjuk, a levelezőlapon tüntessék fel, miért nem tetszett a darab.