Megvan az új Vágó Gábor

POLITIKA
2014 április 10., 20:27
comments 157

Sallai Róbert Benedek most jutott be az LMP országos listájáról a parlamentbe. Ő a bal oldali ezen a képen:

 

Sallai ős-LMP-s, a párt vidékfejlesztési szakszóvivője, aki máris hatalmas kontentot tol, afféle Vágó Gábor-reminiszcenciaként. (A leköszönő Vágó Gábor példaképe pedig ugye Mikszáth Kálmán író-politikus-parlamentitudósító volt.) A Kezdő politikus naplója című Facebook-sorozata mai, 4. részében egy mezőtúri kórház női vécéjére csodálkozott rá.

photo_camera Fotó: Sallai Róbert Benedek / LMP

Tegnap egyébként Kálmán Olgának ment neki („Hú bakker, de ciki! Alig bírtam nézni. Na jó... - mégis.”), tegnapelőtt pedig bemutatkozott. Bemutatkozása mára már történelem:

„Nevem: Sallai Róbert Benedek. Az emberek leginkább Eserbének, vagy Róbertnek ill. Benedeknek szólítanak.
Foglalkozásom: LMP-s politikus - pont 1 napja.
Politikai példakép: Őfelsége I. Fülig Jimmy, a Boldogság szigetek uralkodója
Feltűnő ismertetőjeleim: komoly vagyok, nem szeretem a vicces embereket és bocskaiban járok, amikor vesz a média. Ezzel másokat felidegesítek, de ezt anyukám nem tudja, mert ő haragudna érte, hogy bosszantom az embereket.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.