Az ELLE levette a márciusi Dúró Dóra interjút

Média
2014 április 11., 20:37
comments 139

Március vége felé lett botrány belőle, hogy a magyar ELLE magazin interjút csinált a jobbikos Dúró Dórával. Sokan úgy érezték, hogy nem oké egy szélsőjobbos politikust így beállítani egy női magazinban. Volt tiltakozó cikk, meg levélküldő kampány az újság francia tulajdonosának. Március elején egyébként a life.hu is csinált egy dörgölődzős anyagot vele, de abból nem lett balhé, vagy semmiképpen sem ekkora.

Ma kiderült (legalább is számomra ma derült ki, galaxisriporter tumblréről), hogy az interjút levették az Elle oldaláról. Most lehet, hogy eredetileg nem volt nagy ötlet egy szélsőjobbos politikust a női magazinban simogatni, de így utólag leszedni az anyagot sunyiban? Ez ha lehet, akkor még rosszabb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt