Orbán Viktor elhasznált hátizsákja a Magyar Nemzeti Múzeumba kerül!

Popkult
2014 április 11., 05:24
comments 242

A Magyar Nemzeti Múzeum legújabb kori gyűjteményét gazdagítja hamarosan Orbán Viktor előző hátizsákja, írja teljesen komolyan a Blikk és még muzeológus is megerősíti ezt.

Orbán Viktor a 2006-os focivébé reklámhátizskját csütörtökön cserélte le a 2014-es focivébé hátizsákjára. Az előző darab megy a múzeumba, a nemzeti kérte el, a miniszterelnök pedig úgy tűnik, hogy oda fogja adni.

Ez már az új hátizsák:

orbantaska

Sajnos az még nem tudni, hogy a régi hátizsákot mikor tekintheti meg a nagyközönség a múzeumban.Addig is emlékeztetőül, ez volt az:

photo_camera Forrás: Orbán Viktor Facebook.oldala

 

photo_camera Orbán Viktor íróasztala, a legendás hátizsákkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.