Széles Gábort ma is elvitték az ufók

tudomány
2014 április 12., 12:38
comments 72

Az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, amikor Magyarország egyik legvagyonosabb, leghatalmasabb és befolyásosabb embere fantaszta őrült módjára irogat a Facebookon.

A semmiből is energiát ígérő milliárdos most arról értekezik - ha jól értem - hogy a repülő csészaljakhoz szükséges technológiai háttértudás már az emberiség birtokában van, egy kivétellel, nagy energiákat nem tudunk koncentrálni:

photo_camera (Forrás: Facebook/Széles Gábor)

Széles - mint egy rendes ufológus - egyébként nem lövi le a poént, azaz nem derül ki végül, hogy miben hisz pontosan, de a nagy talány úgy lebeg a poszt végén, mint valami repülő csészealj:

Ha Az Ember Már Félig Össze Tud Rakni Egy Ufót, Akkor Egy Ufónak Ujjgyakorlat Lehet Az Egész, Tehát...

A milliárdos helyesírásán most ne akadjunk ki, ha kérhetem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt