Hiányzik a tavaszi zápor a vetésnek

gazdaság
2014 április 13., 03:54
comments 6

Aszályos a tavasz, ami még gondokat okozhat a mezőgazdaságnak, tudtam meg reggel az autóban az Inforádió Agrárinfó című műsorából. A nyilatkozó, tájszólása alapján autentikus szakember szerint ránézésre ugyan jól néz ki minden, szépen zöldelnek a mezők, de a talaj mélyebb rétegeiben nincs víz, ezért már a magok is elhalhatnak.

Ráadásul az enyhe tél jót tett a kártevőknek, amelyek így nagy számban tudtak áttelelni --> rengeteg pénzt kell majd költeniük a gazdáknak permetezésre --> a kevesebb búzát is drágábban tudják majd előállítani --> drágább lesz a gabona --> drágább lesz a kenyér.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.