Tényleg vedd könnyedén ezt az egészet

ZENE
2014 április 13., 7:27
comments 6

Ha a tegnap este fájdalmas utórengései kísértenek éppen, ez a mix biztos hogy segíteni fog. A reggae és ska műfajok egyik legnagyobb hazai ismerője, Lipi Brown válogatott a héten ernyedt-bágyadt délelőttökre kitalált sorozatunkban.

Lipi Brownt leginkább a PASO ritmusszekciójából lehet ismerni, de emellett számolhatatlan mennyiségű projektben van és volt benne az elmúlt évtizedekben: soundsystemek, fesztiválok, zenekarok, klubok, rádióműsorok szervezése fűződik nevéhez. Mostanában legtöbbször a PASO mellett a The Mighty Fishers-ben és a PASO Soundsystemben tűnik fel, saját mixeit és dalait Mixcloudján, playlistjeit pedig Youtube-csatornáján lehet követni.

444_hangOver_#47 - Lipi Brown by !!444!!! on Mixcloud

A mix egy rockstrady beat - early reagge válogatás lett, főleg a Trojan kiadóhoz köthető alkotók számaiból. Sajnos számlista most nincs a mix mellé, mivel Lipi korábbi tilosos rádióműsoraiból is szedett ki sávokat ehhez a mixhez, viszont ha valaki kedvet kap, akkor legalább tudja, merrefelé kell még hasonló zenéket keresnie.

lipi

Sorozatunknak ez már sokadik epizódja volt, a korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt