A rendőr csak vissza akart adni neki ötven dollárt. A nő menekülőre fogta, mert heroin volt nála

külföld
2014 április 16., 14:55
comments 2

Az egész ártatlan jócselekedettnek indult. A 30 éves Christina Hines tankolás után a benzinkút pultján felejtett egy ötvendolláros bankót. A pultos utánaszaladt, de Hines addigra már elhajtott.

Ekkor érkezett a benzinkútra a Seminole megyei sheriff egyik rendőre. Amikor megtudta, hogy mi történt, felajánlotta, hogy Hines után viszi a pénzt.

Amikor utolérte, rutinból lefuttatta a nő rendszámát a számítógépen. Ami jelzett. A rendőr felkapcsolta a szirénát, mire Hines menekülőre fogta. A casselberry-i városi rendőrök szöges útakadályt raktak elé, de Hines áthajtott a tüskéken és annak ellenére el tudott menekülni, hogy mindkét jobboldali kereke kidurrant.

De amikor behajtott a város egyik elzárt lakónegyedébe, egy őrmester kiszúrta és letartóztatta.

Hines kocsijában heroint és injekciós tűket találtak és már vádat is emeltek ellene. (Via Yahoo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.