Csulapara van: ekkora balhét még nem látott a Világ

tévé
2014 április 19., 17:56
comments 63

Egy igazi húsvéti csemegével kedveskedünk.Engem is meglepett, hogy még tart a Való Világ. De az nem kifejezés, hogy tart. Ezer fokon izzik. Gyakorlatilag egy jól eldugott mérföldkőhöz csapódott a magyar televíziós balhézás kivilágítatlan meseautója.

Iza és Krisztán, akik minden idők legszebb vagy legparasztabb előadását nyújtották a szerelemről – attól függően, hogy az ember szép vagy paraszt szemüvegen keresztül nézi –, most úgy egymásnak estek, hogy azt még az első Való Világból ismert VV „Rúgtam már szájba nőt” Indián is megirigyelné.

A két játékos éppen a feladás vagy lemondás filozófiáját boncolgatta, amikor Krisztián leretkezte Izát, és nem hallható sértésekkel bombázta. Szó szót követett, majd Iza pofánköpte Krisztiánt, aki mandinerből visszacsúlt. Köpés köpést követett.

Aurelio lopott faszhelikopterén természetesen egyből a helyszínre sietett Vikivel, hogy szétválasszák őket, de aztán Iza már azzal hergelte Krisztiánt, hogy:

„Halna meg az egész családod! Pusztuljanak el!”

A férfi erre elszabadult. Hogy végül mi lett, egyelőre nem tudni, de Krisztiánnak volt ideje a pofazacskójába pár deci csulát betárazni, szóval az Isten irgalmazzon Izának.

Itt a teljes előzetes a nyálon lőtt lány és egykori kedvese összecsapásáról:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.