Óriási hangulatban telt az észak-koreai légierő ünnepe

külföld
2014 április 20., 10:00
comments 61

A hivatalos észak-koreai hírügynökség képei alapján (amit a Reuters is közzé tett) hatalmas öröm az észak-koreai hadsereg légierejében szolgálni, és nagy boldogság vezetni ezt a csapatot. Íme:

photo_camera Kísérjük ütemes tapssal.

 

photo_camera A vezér közelségétől magukból kikelt katonanők. Szerencsére a mosoly azt mutatja, hogy a vezér megérti, hogy ebben a helyzetben nehéz az érzelemeket kordában tartani. Még jó, hogy hogy nem akartak hazavinni belőle egy kicsit.

 

North Korean leader Kim Jong Un poses for a picture with senior military staff and other participants of the first meeting of the airpersons of the Korean People's Army (KPA) in Pyongyang

photo_camera Nem tudom, mit jelent, ha sem a vezér, sem a felesége nem tapsol. De a székek nem tűnnek kényelmetlennek,.
photo_camera Ez a műsor. Szintigitáros sajnos nincs. És az Euroviíziós dalfesztiválon sem indulhatnak.
photo_camera Ennyi szív dobban egyszerre a levegőben szolgálók napján.
photo_camera Végülis úgy tűnik, minden jól sikerült. Az csak nekújdonság, hogy kicsit megromlott a vezető látása?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.