Felcsúton egy biztonsági őr nem ismerte fel Orbán feleségét, ezért nem akarta beengedni otthonába

POLITIKA
2014 április 21., 06:17
comments 130

Nehéz dolog ez, ha az ember férjura egyszer csak úgy dönt, hogy akkor kéne egy stadion a kert végébe. Lévai Anikó mostanában ezt biztos megtanulhatta.

Mint minden magyar újság, a Magyar Narancs is újságírókat küldött a magyar Abu-Dzabiba, és miközben éppen a stadion környékét és Orbán házát fényképezték, távolról meglátták Lévai Anikót is, aki éppen csomagtartóból horda be a dolgokat a házba. A MaNcs szerint Lévai ingerülten köszönt rájuk távolból, majd elhajtott. Az egyik biztonsági őrtől tudták meg az ingerültség okát, az egyik ügyeletes őr állítólag nem ismerte fel Lévait, és nem akarta beengedni a lezárt területre.

„Aztán mentek is a telefonok”

- tette még hozzá a MaNcs beszámolója szerint. Lévai végül bejutott a felcsúti házba. A ház mellé felhúzott stadiont Húsvét hétfőn avatják fel.

photo_camera Orbán Viktor háza és a felcsúti stadion (fotó: Botos Tamás)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.