Olyan véleményformáló újságírók is ott lesznek a felcsúti stadion megnyitóján, mint Gíró-Szász András, Borókai Gábor vagy Nacsa Olivér

2014 április 21., hétfő 10:53
43

Mindig, amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet viccesebb, akkor jön még egy pofon.

Lelkes bejegyzés került fel a Puskás Akadémia honlapjára, amiben az eseményre akkreditált újságírók számával dicsekednek. Szöllősi György kommunikációs igazgató számolt be arról, hogy összesen 130 újságíró lesz jelen az eseményen. Sokan akkreditáltak, voltak pedig, akiket meghívtak.

A közlemény szerint nem csak olyan ismert sportújságírók, mint Hegyi Iván, Lakat T. Károly, Csisztu Zsuzsa vagy Máté Pál lesznek jelen, de

"a közéleti, véleményformáló újságírás olyan ismert alakjai is ott lesznek hétfőn a Pancho Arénábna, mint Nacsa Olivér, Borókai Gábor vagy Giró-Szász András".

A közéleti véleményformálásból mindhárman valóban kivették a részüket, Nacsa Olivér például remekül utánoz fahangon politikusokat, Borókai Gábor a Nyerges Zsolt tulajdonába tartozó Heti Válasz főszerkesztője, Giró-Szász András pedig kormányszóvivő, mellette a Századvég korábbi ügyvezetője volt.

A meccsre érkeznek amúgy külföldről is tudósítók, itt lesz a német közszolgálati csatorna, az ARD, az Allgemaine Zeitung és a Reuters is. Ők nem biztos, hogy elsősorban a Puskás Akadémia - Real Madrid ifimeccsre lesznek kíváncsiak. (via)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt