Ennél kínaibb kínai ma már nem lesz

gasztronómia
2014 április 24., 15:09

kinai-bejaratBudapest egyik legkínaibb kínai étterméről (büféjéről) ír a Gault&Millau/Bűvös Szakács. Sajnos nincs már ötféle tészta, csak egy, de az elég jó. Birkaleves, pirított gyoza, birkabél hagymával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.