Ő lehet a világ egyik legkellemetlenebb embere

sport
2014 április 24., 13:58
comments 18

Új főellenséget találhatnak magunka rövid időre az internetezők, miután egy felvétel megörökítette, ahogy egy férfi egyszerűen ellop egy kissrácnak szánt baseball-labdát egy meccsen.

A Yankees elleni meccsen Bostonban a Red Sox játékosa, Xander Bogaerts akarta odaadni a labdát a nézők között ülő fiatalnak. Egy mellette ülő felnőtt viszont kihasználta, hogy hosszabb a karja, és közbelépett. A videóból nem derül ki, hogy ki ült a férfi mellett, bár ha a labdát a saját gyerekének adta tovább, az sem menti igazán ezt a helyzetet.

2011-ben volt már hasonló esetből nagy netes felháborodás, akkor egy nőt gyűlölt pár napig mindenki, ezért a jelenetért:

(via Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.