18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Szex még sosem volt ennyire intim és tökéletlen

HELLO90
2014 április 24., 13:54

A projekt úgy kezdődött, hogy az akkor monogám párommal elkezdtünk nyílt kapcsolatban élni, és már nem csak egymással szexeltünk. Hamar megkérdőjeleződött bennem minden, amit addig magától értetődőnek és természetesnek gondoltam.

- mondta a Huffington Postnak Keren Moscovitch, New York-i fotós, aki új sorozatában különös nyíltsággal dokumentálta szexuális életét.

Sokat tanultam másokról és magamról is. A nyitott kapcsolat miatt eleinte főleg fájdalmat és féltékenységet éreztem, de rájöttem, hogy a legmélyebb intimitást csak akkor tudom átélni, ha sebezhető és kiszolgáltatott vagyok.

- tette hozzá.

Klasszikus aktképek helyett, ezeken a fotókon felismerhetetlenségig kicsavart végtagok, bőrhibákon szétterülő izzadságcseppek és összetapadt szőrszálak szerepelnek.

Nagyon érdekelt, ahogy a társadalom tabut képez a szexualitásból és megszabja, hogyan beszélhetünk róla. Én azokat a pillanatokat akartam kiemelni, amiket mindannyian átélünk, de mégsem említjük meg egy beszélgetés során.

A mi megkeresésünkre így reagált:

Őszintén hiszem, hogy forradalom van az emberek hálószobájában. A társadalmunk már nem fogadja el olyan könnyen a szexuális kisebbségek és a normától eltérő nemi életet élők kirekesztését, és az a felszabadulás, amit a szexben mindannyian átélhetünk, a szabadabb élet és a szabadabb közösségek kiindulópontja lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.